Kirsten Damkjær

Nyt ansigt i bestyrelsen: Mød Kirsten Damkjær

Nyhed

Kirsten blev på forårets generalforsamling valgt ind som suppleant og er derfor et af de nye ansigter i Decibels bestyrelse.

Kirsten er lægeuddannet og bor til dagligt med sin mand og tre døtre nær Kolding.  Familien har en nær forbindelse til høretab, idet Kirstens yngste datter bruger høreapparat og bahs. 

Hvordan har I gjort brug af Decibel i jeres familie? 

Decibel har for os været et fyrtårn af viden og støtte.  Familiekurserne har altid været en kilde til ny inspiration for vores familie, og de ressourcer og oplysninger, vi har fundet gennem Decibel, har været uundværlige.  Vores rejse med høretab har haft sine udfordringer, men vi har fundet stor støtte og viden gennem ressourcerne i Decibel. 

Hvilke områder brænder du for i bestyrelsesarbejdet? 

Min passion ligger i at hjælpe familier, der skal finde fodfæste i den nye verden og i en hverdag med høretab.  Udover at have styr på teknikken skal man også navigere i rettigheder, sundhedssystemet og for manges vedkommende også en følelsesmæssig rutsjebanetur, når man bliver forælder til et barn med en særlig udfordring. Her har vi som forening en vigtig opgave i at klæde familierne på, så de er klar over, hvilke rettigheder og muligheder, der findes, og så de kan få hjælp til at finde vej gennem systemet – f.eks. via vores rådgivning med socialrådgiver, audiologopæd og psykolog. Jeg vil arbejde for, at Decibel fortsat kan være den hjælpende hånd, som kan hjælpe med viden, støtte og tilgængelige ressourcer. 

Stort velkommen til Kirsten!