En gruppe unge piger. De har armene om hinanden. De kigger ind i kameraet og smiler.

Decibel søger 12-16-årige unge og forældre til børn i denne aldersgruppe

Nyhed

Vi søger 12-16-årige unge med høretab samt forældre til børn i denne aldersgruppe, der vil være med til at udvikle vores nye projekt om flere fællesskaber for unge med høretab og den "buddy"-ordning, projektet rummer.

I Decibel ved vi, hvor værdifuldt det kan være for et ungt menneske med høretab at få lejlighed til at møde andre unge, som også har et høretab. I foråret 2022 opstarter vi et nyt projekt finansieret af Socialstyrelsen, der har til formål at støtte unge med høretab i at mestre høretabet, tackle hverdagens udfordringer  og hjælpe de unge ind i nye fællesskaber med hjælp fra en ”buddy", der har været igennem samme proces. 

Til kickstart af projektet afholder vi i januar en række workshops, både fysisk (i København) og online for både unge og forældre. På workshopperne ønsker vi at modtage input til rammerne omkring projektet, så vi på bedst mulig vis kan tilrettelægge projektet efter de unges behov og ønsker. Til workshopperne søger vi derfor unge i alderen 12-16 år med høretab og forældre, som har lyst til at give input til os. Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage, og du kan frit vælge, hvilken af de 4 workshops, det passer jer at deltage i. 

Datoer for workshops, alle dage fra kl. 16-18:
o    Tirsdag d. 11/1-22 i København: Unge mellem 12 -14 år og forældre til 12-14-årige
o    Torsdag d. 13/1-22 i København: Unge mellem 14 -16 år og forældre til 14-16-årige
o    Tirsdag d. 18/1-22 online: Unge mellem 12 -14 år og forældre til 12-14-årige
o    Torsdag d. 20/1-22 online: Unge mellem 14-16 år og forældre til 14-16-årige

Lyder det som noget for dig og/eller dit barn, så vil vi blive meget glade for at have jer med på én af de 4 workshops. 

Tilmelding sker pr. mail til: christina@decibel.dk senest fredag d. 7/1. I mailen beder vi dig skrive:

  • hvilken af de fire workshops, du/I ønsker at tilmelde jer
  • hvor mange I ønsker at deltage 
  • navn og alder på barn, der evt. deltager
  • jeres adresse og tlf.nr.

Vi afholder alle workshops sådan, at unge og forældre undervejs bliver opdelt i hver sin gruppe. Du er meget velkommen til at deltage som forælder, selvom dit barn ikke deltager, og omvendt. Man binder sig ikke til at deltage i projektet, selvom man deltager i en workshop - det er helt uforpligtende. Til de fysiske workshops sørger vi for lidt at spise og drikke undervejs og overholder selvfølgelig gældende corona-restriktioner.  

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Christina Schiøth på christina@decibel.dk eller tlf. 50 86 68 96. 

Vi glæder os til at se jer!

En gruppe unge piger smiler til kameraet
Nyhed

I 2022 får unge med høretab flere muligheder for at knytte venskaber og danne nye kontakter til andre i samme situation.