Rebecca  Hille

Nyt ansigt i bestyrelsen: Mød Rebecca Hille

Nyhed

Rebecca Hille er et af de nye ansigter i Decibels bestyrelse, som blev valgt på generalforsamlingen i marts.

Rebecca er mor til en teenagedatter med høretab.  Her svarer hun på et par hurtige spørgsmål om de tanker, han gør sig om bestyrelsesarbejdet og Decibels fremtid: 

Hvad har Decibel betydet for din familie ?

Decibel har haft en stor betydning for min families liv med høretab - helt fra de første år efter høretabet blev diagnosticeret, hvor vi deltog på familiekursus på Castberggård og siden i Legoland. Jeg husker den allerførste gang, vi var afsted på Castberggård, og vores forløb havde været lidt usædvanligt, og jeg var temmelig følelsesmæssigt påvirket i den periode. Jeg blev så rørt, hver gang alle de søde unge mennesker, der passede vores børn, gik rundt og var så livsglade.
 
Vi har også været med til et hav af netværksarrangementer, da min datter var lille. Decibel har for mig og os betydet fællesskab. Fællesskab om de vanskelige ting - rollemodeller at spejle sig i; for os som forældre var det dejligt og håbefuldt at se alle de børn og unge mennesker, der klarede sig godt, ligesom det var dejligt at finde et sted med ligesindede at tale om de ting, der var svære. For min datter var det givende at kunne spejle sig i alle de andre børn, der havde høreteknologi. 

Hvilken rolle skal Decibel spille i fremtiden? 

For mig har Decibel været et sted, der sørger for, at os der har høretab inde på livet, aldrig står alene. Det er en stærk betydning, en organisation kan have. At Decibel så også har haft en stor politisk stemme på trods af, at det er et antalsmæssigt snævert område, er imponerende. 
 
Jeg vil gerne bidrage til arbejdet med at fastholde det, at forældre og børn ikke står alene. Jeg vil gerne bidrage til, at vi fortsat også efter fusionen med Høreforeningen d. 1. juni fortsat holder fokus på, hvad vores børn og unge har behov for, selvom de jo mestendels er enkeltintegrerede og jo lykkeligvis overvejende klarer sig godt.
 

Velkommen til Rebecca!
 

Kontakt