Cecilie, Philip og Zenia med CI

Unge med høretab deler erfaringer

Nyhed

​​​​​​​I lørdags mødtes Cecilie, Philip og Zenia - 3 unge ambassadører bag projekt Ung med høretab - til en heldagsworkshop i Vejle.

Formålet med dagen var bl.a. at udvikle nyt indhold til projektets digitale platforme, som udgøres af en hjemmeside og Instagramprofilen @Ungmedhoeretab. Igennem forskellige samarbejdsøvelser kom de unge med deres tanker om Instagramprofilens fremtidige form og udtryk, og så fik de forberedt og produceret nyt indhold til profilen.

Siden Ung med høretabs opstart i 2022 har frivilliggruppen bestående af i alt syv unge med høretab i alderen 19-29 år været tilknyttet projektet i håbet om at kunne inspirere andre unge med høretab, som kan spejle sig i andre unges oplevelser, succeser og udfordringer.

Sammen med en gruppe af voksne fagprofessionelle bidrager de unge med råd og vejledning i forhold til at mestre en hverdag med høretab. Missionen er at give unge med høretab fornemmelsen af at være en del af et større erfaringsdelende fællesskab, der kan styrke dem i at skabe nye relationer og indgå i positive fællesskaber sammen med andre unge – med eller uden høretab. 

Læs mere om projektet her