Bestyrelsesmedlem i Decibel Nicole Helmer-Nielsen kvitterer for modtagelsen af den flotte donation på 55.000 kr. med afgående bestyrelsesformand i CIF Kenneth Jensen

Bestyrelsesmedlem i Decibel Nicole Helmer-Nielsen kvitterer på Decibels vegne for modtagelsen af den flotte donation fra CIF sammen med CIFs afgående formand Kenneth Jensen.

Cochlear Implant Foreningen donerer 55.000 kr. til Decibel

Nyhed

Cochlear Implant Foreningen nedlægges, og foreningens overskydende midler bliver doneret til Decibel.

Cochlear Implant Foreningen (CIF) har eksisteret siden 2002, men har de senere år oplevet faldende interesse og opbakning til foreningens arrangementer.  Derfor besluttede CIF på sin generalforsamling tidligere på året at nedlægge foreningen.  

Efterfølgende foreslog den afgående bestyrelse for CIF, at foreningens overskydende midler skulle doneres til Decibel og dermed komme børn og unge med høretab til gode. Dette blev vedtaget efter afstemning blandt CIFs fremmødte medlemmer på en ekstraordinær generalforsamling. 

Bestyrelsesmedlem i Decibel Nicole Helmer-Nielsen deltog derfor i begyndelsen af oktober i en overdragelsesreception i Ringsted, hvor afgående bestyrelsesformand i CIF Kenneth Jensen sammen med andre repræsentanter fra foreningen overrakte en donation på i alt 55.000 kr. til Decibel. 

Midlerne skal selvfølgelig anvendes til Decibels arbejde for at sikre bedst mulige vilkår for børn og unge med høretab. 

Tusind tak til CIF for den flotte gave!


 

Emne