Decibels bestyrelse okt. 2023

Decibels bestyrelse oktober 2023 - unge-repræsentant Katrine er desværre ikke med på billedet.

Vil du være med til at sætte retning for Decibel?

Nyhed

Decibels årlige generalforsamling nærmer sig - og dermed også muligheden for at blive valgt ind i foreningens frivillige bestyrelse.

Decibels generalforsamling afholdes i år virtuelt onsdag d. 20. marts 2024.  Alle medlemmer modtager en indkaldelse med invitation på mail inkl. nærmere information om tilmelding m.m.

På dagsordenen er bl.a. fusion mellem Decibel og Høreforeningen samt valg til bestyrelsen i Decibel. Bestyrelsesarbejdet i den kommende periode bliver særlig spændende pga. af planerne om den kommende fusionering. Så hvis du kunne tænke dig at være med til at præge udviklingen og Decibels arbejde i den kommende tid, så læs endelig videre. 

Er bestyrelsesarbejdet noget for dig? 

Decibels bestyrelse er sammensat af frivillige medlemmer, som er forældre til børn og unge med høretab. Flere af de nuværende bestyrelsesmedlemmer genopstiller, og nye kandidater har allerede meldt sig på banen til den kommende generalforsamling - men der er også brug for nye kræfter. 

Hvis fusionen mellem Decibel og Høreforeningen godkendes af generalforsamlingen,  indtræder Decibels bestyrelse i forbindelse med fusioneringen  som et udvalg i Høreforeningen og besætter samtidig 2 pladser i hovedbestyrelsen. Læs evt. mere om fusionsaftalen her og husk, at vi afholder informationsmøde om fusionsplanerne for alle medlemmer 28. februar. 

Hvad kræver det at blive medlem af bestyrelsen? 

Alle i Decibel med et aktivt familie- eller ungemedlemskab kan stille op til bestyrelsen. Det er ikke en forudsætning, at du har erfaring med bestyrelsesarbejde på forhånd, men du skal have lyst til at bidrage aktivt til foreningens udvikling ved at deltage i bestyrelsesmøderne, være med til at sætte strategisk retning på vores arbejde og og løbende give en hånd med de forskellige frivillige opgaver, der er knyttet til arbejdet i bestyrelsen. Det kan f.eks. være koordinering af netværksarrangementer, praktiske opgaver på familiekurser osv.

Hvis det kunne være noget for dig at stille op, eller du bare er interesseret i at høre nærmere, er du meget velkommen til at kontakte Sofie (formand@decibel.dk) eller Nicole (nicole@decibel.dk) fra bestyrelsen, som gerne vil fortælle mere om mulighederne. 

Her kan du høre to nuværende bestyrelsesmedlemmer Nicole og Jesper fortælle om, hvordan de oplever bestyrelsesarbejdet: 

Nicole (NB: videoen er fra februar 2023): 

Ved at trykke play accepterer du cookies fra ekstern video-leverandør

Jesper (NB: Videoen er fra februar 2022): 

Ved at trykke play accepterer du cookies fra ekstern video-leverandør