Gruppefoto af Decibels bestyrelse

Vil du give en hånd med i Decibels bestyrelse?

Nyhed

Decibels årlige generalforsamling nærmer sig. På dagsordenen er bl.a. valg til bestyrelsen.

I år afholdes generalforsamlingen d. 26. marts 2023.  Alle medlemmer har modtaget en indkaldelse med invitation til generalforsamlingen på mail. På dagsordenen er bl.a. valg til bestyrelsen. 

Er bestyrelsesarbejdet noget for dig? 

Decibels bestyrelse er sammensat af frivillige medlemmer, som er forældre til børn og unge med høretab. Man vælges ind i bestyrelsen i en 2-årig periode.  To af pladserne i bestyrelsen er særligt øremærket unge mellem 18-25 år med høretab. Her vælges man ind for 1 år ad gangen. Derudover vælges også 2 suppleanter for 1 år ad gangen. Bestyrelsen består af i alt 8 medlemmer og to suppleanter. 

Flere kandidater har meldt sig på banen til den kommende generalforsamling, og flere af de nuværende bestyrelsesmedlemmer genopstiller- men der er også brug for nye kræfter. 

Hvad kræver det at blive medlem af bestyrelsen? 

Alle med et aktivt familie- eller ungemedlemskab kan stille op til bestyrelsen. Det er ikke en forudsætning, at du har erfaring med bestyrelsesarbejde på forhånd, men du skal have lyst til at bidrage aktivt til Decibels udvikling ved at deltage i bestyrelsesmøderne og  løbende give en hånd med de forskellige frivillige opgaver, der er knyttet til arbejdet i bestyrelsen. Det kan f.eks. være koordinering af netværksarrangementer, praktiske opgaver på familiekurser osv.

Hvis det kunne være noget for dig at stille op, er du meget velkommen til at kontakte Sofie, Jesper eller Nicole fra bestyrelsen for at høre nærmere om mulighederne. 

Her kan du høre Nicole fortælle om at være medlem af Decibels bestyrelse:  

Ved at trykke play accepterer du cookies fra ekstern video-leverandør

 

Læs mere om generalforsamlingen og tilmeld dig her: 

Generalforsamling

I år afholdes Decibels generalforsamling på den online mødeplatform Webex.