Person ved computer

Decibel søger praktikant med interesse for spørgeskema- og medlemsundersøgelser

Nyhed

Kunne du tænke dig at gøre en forskel for børn og unge med høretab? Interesserer du dig for spørgeskemaundersøgelser og analyse? Så er du måske Decibels nye praktikant!

Decibel søger en studerende i København, som vil hjælpe os med at udarbejde og gennemføre en spørgeskemaundersøgelse blandt vores medlemmer i forårssemestret 2022.

Dine arbejdsopgaver
Dine arbejdsopgaver i Decibel bliver hovedsageligt at udarbejde og gennemføre en spørgeskemaundersøgelse blandt vores ca. 500 medlemmer. Du vil komme til at arbejde med både kvalitative såvel som kvantitative metoder i forbindelse med undersøgelserne, og opgaverne indbefatter bl.a. litteratursøgninger, udvælgelse af spørgeskemaplatform, konstruktion af spørgeskema og pilottestning samt analyse og formidling af resultater fra undersøgelsen.

Vi forventer
Vi forestiller os, at du er på kandidatdelen af et sund- eller samfundsvidenskabeligt studie som f.eks. Folkesundhedsvidenskab, Sociologi el.lign., er metodisk stærk og har interesse for indsamling og analyse af spørgeskemadata. Du skal trives med at løse dine opgaver selvstændigt, med mulighed for sparring fra Decibels medarbejdere, og trives med løbende tilpasninger af opgaverne.

Praktikstillingen
Praktikperioden løber i forårssemestret 2022, og begynder som udgangspunkt fra 1. februar 2022. Du vil få fysisk arbejdsplads på vores sekretariat på Lyngbyvej 11, og det ugentlige timetal og praktikperiodens længde afhænger af dit studie. Praktikopholdet er ulønnet.

Hvis du vil vide mere om praktikstillingen, kan du kontakte Maria Hallstrøm på tlf. 2395 3361 eller via mail: mariaha@decibel.dk.

Send din ansøgning med karakterudskrift og CV til mariaha@decibel.dk. Sidste frist for indsendelse af ansøgning er søndag d. 2. januar 2022. Samtaler afholdes løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Download praktikopslaget her: