jeanette ved skrivebord med blomster

Ny medarbejder i Decibel

Nyhed

Decibel byder velkommen til Jeanette Hølledig Mikkelsen, som pr. 1. april er ansat i en nyoprettet deltidsstilling som audiologopædisk konsulent.

Jeanette er uddannet AVT-terapeut og har tidligere været ansat på på audiologisk klinik i Aarhus. 

I Decibel skal Jeanette arbejde med at udvikle det kommende rådgivningstilbud, der søsættes sommeren 2022 og er finansieret af midler fra Socialstyrelsen. I rådgivningstilbuddet vil forældre til børn og unge med høretab kunne  få vejledning af både socialfaglig rådgiver, psykolog og audiologopæd.

Jeanette skal i de kommende måneder arbejde med at tilrettelægge rådgivningens rammer bedst muligt, så den bliver klar til at gå i luften i sommeren 2022. Fra sommeren og frem vil det også være Jeanette, man kan møde i rådgivningen, hvis man som forælder henvender sig for at få gode råd om, hvordan man bedst muligt støtter sit barn i dets sproglige og sociale udvikling. Rådgivningen på det hørefaglige område vil være  et supplement til den vejledning, man som forælder får på høreklinikken/audiologisk afdeling og fra den kommunale tale-hørekonsulent/PPR. 

Find Jeanettes kontaktoplysninger her: 

Missing indholdselement.

Læs mere om det kommende rådgivningstilbud her: 

Dreng. Han har en grøn jakke på. Han har lyst hår. Han kigger ind i kameraet og smiler stort.
Nyhed

Fra sommeren 2022 kan du som forælder til et barn med høretab få rådgivning og sparring fra både en socialrådgiver, en psykolog og en audiologopæd, når du henvender dig til Decibel.