En gruppe børn. De sidder i rundkreds. En lyshåret pige trækker noget op af en sæk.

Generalforsamling 2024

Nyhed

Onsdag d. 20. marts løb den årlige generalforsamling af stablen i Decibel.

Generalforsamlingen blev afholdt online , og på dagsordenen var bl.a. valg til bestyrelsen og fusion mellem Decibel og Høreforeningen. 

Fusion mellem Decibel og Høreforeningen vedtaget

Forslaget om fusion mellem Decibel og Høreforeningen blev præsenteret og diskuteret med gode spørgsmål og svar fra både medlemmer og bestyrelse. Generalforsamlingen udviste stor opbakning til fusionen og stemte ja til forslaget. Fusionen bliver derfor en realitet, og træder i kraft 1. juni 2024. Læs mere her: 

Decibels logo og Høreforeningens logo
Nyhed

​​​​​​​Decibels medlemmer har på foreningens generalforsamling stemt ja til en sammenlægning af de to foreninger. Derfor fusionerer Høreforeningen og Decibel med virkning fra d. 1. juni 2024.

Ny bestyrelse

Generalforsamlingen bød også på valg af Decibels bestyrelse. Rebecca Hille, Nicole Helmer-Nielsen og Terkel Rimmer Hansen blev valgt ind på de 3 ledige bestyrelsesposter. Trine Simling og Asger Buch-Sørensen blev valgt som suppleanter. 

Efterfølgende konstituerede bestyrelsen sig med Sofie Christlieb som formand,  Nicole Helmer-Nielsen som næstformand og Jesper Bundgaard som kasserer. Øvrige medlemmer af bestyrelsen er Terkel Rimmer Hansen, Rebecca Hille og Winnie Mohr Have Jensen samt suppleanter Asger Buch-Sørensen og Trine Simling. Du finder en oversigt over hele bestyrelsen her.  

Stor tak til de afgående medlemmer af bestyrelsen Frederikke Gronemann, Stella Dyrberg-Jesssen, Katrine Gade Christiansen og Kirsten Damkjær. 

Regnskab og referat

Referatet fra generalforsamlingen  samt det godkendte regnskab kan downloades her: 

En gruppe forældre omkring et bord netværker

Der afholdes generalforsamling i Decibel én gang om året.