Vores arbejde

Du er her: Forside / Vores arbejde / Materialer

Materialer

En gang om året udgiver vi ‘Medlemmernes Magasin Decibel’ – et medlemsblad, der sætter fokus på hverdagen med høretab. Her prøver vi så vidt muligt at komme omkring alle aldersgrupper, nyeste teknik, vigtig viden, ligesom der altid er en historie om en familie, der har et barn eller en ung med høretab. Her kan du se et uddrag af et tidligere magasin. Vi arbejder på at gøre alle tidligere udgivne magasiner tilgængelige på Mit Decibel.

Viden om – er vores nyeste skud på stammen af materialer, der handler om høretab. Materialet dykker ned i et specifikt emne og behandler dette mere indgående. Lige nu arbejder vi på to nye Viden om, der har fokus på henholdvis Hjernens plasticitet og Auditiv hukommelse. Materialerne kan, når de er klar, købes i vores butik.

Derudover har vi en lang række af andre materialer, som du kan finde i vores butik – herunder ’10 gode råd til kommunikation med et barn med høretab’ –  en plakat og en folder der kommer med 10 gode råd til, hvordan du kommunikerer med dit barn med høretab, så I alle kommer godt igennem dialogen og får mest mulig ud af den.