Du er her: Forside / Aktiviteter
Indlæser Begivenheder

← Tilbage til Begivenheder

Decibel

Kommende Begivenheder

september. 2020

Gratis – 1300DKK
Aktivitet logo

Familiekursus for familier med børn med høretab 0-4 år

Der følger helt særlige udfordringer og omstændigheder med for hele familien, når en familie har et barn med høretab. Dette kursus ruster familierne til at tackle hverdagens små og store udfordringer og er målrettet hele familien og tilrettelagt, så både forældre, søskende og børn med høretab får mest muligt udbytte. Alle familier, der har børn med høretab i alderen 0-4 år, og som har oprettet et familiemedlemskab i Decibel, kan deltage på kurset. (…)

4. september - 6. september

Abelonelundvej 40, Strib

5500 Middelfart

500DKK
Aktivitet logo

Teencamp 2020

Teencamp 2020 Er du mellem 14-17 år, har du et høretab, og har du lyst til at møde andre unge med høretab? Så tag med på Teencamp d. 4.-6. september 2020. Vi skal netværke, teambuilde og lære hinanden godt at kende, og vi skal høre et oplæg fra en ung med høretab, der sætter fokus på uddannelse, venskaber, muligheder og udfordringer, når man er ung med et høretab. Lørdag byder også på middag og en tur i Tivoli. Weekenden foregår…

4. september - 6. september

Decibelvillaen

Rygårds Alle 43

2900 Hellerup

oktober. 2020

Aktivitet logo

Familiekursus for familier med børn med høretab 5-14 år 2020

Der følger helt særlige udfordringer og omstændigheder med for hele familien, når en familie har et barn med høretab. Dette kursus ruster familierne til at tackle hverdagens små og store udfordringer og er målrettet hele familien og tilrettelagt, så både forældre, søskende og børn med høretab får mest muligt udbytte. Alle familier, der har børn med høretab i alderen 5-14 år, og som har oprettet et familiemedlemskab i Decibel, kan deltage på kurset. (…)

3. oktober - 4. oktober

Hotel Legoland

Åstvej 10

7190 Billund

+ Eksporter begivenheder