Om Decibel

Du er her: Forside / Om Decibel / Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Beskyttelsen af dit privatliv er vigtig for os. Vi beder dig derfor om at læse nedenstående information, der beskriver hvilken behandling af dine personlige oplysninger, der finder sted på Decibels hjemmeside.

Ved at benytte hjemmesiden og de forskellige services accepterer du følgende:

Hvilke informationer indsamler vi?

Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række personoplysninger. Det sker f.eks., når du melder dig ind i foreningen, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller et af vores kurser, eller når du foretager køb via websitet. Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider der klikkes på. I det omfang, du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandles desuden: Navn, telefonnummer, adresse, e-mail og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med indmeldelse, oprettelse af login eller ved køb.

Hvad bruger vi oplysningerne til?

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og til at levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende nyhedsbreve, invitationer eller brochurer samt gennemføre arrangementer. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores aktiviteter og indhold samt registrere køb og betalinger.

Sikkerhed

Decibel tager enhver mulig forholdsregel for, at dine personlige oplysninger bliver behandlet sikkert. Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Det sker for eksempel ved kryptering af data med SSL, og ved at oplysninger lagres i et sikkert datamiljø.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Vi benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af dine data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

Når du indtaster dine oplysninger på Danmarkskortet på MitDecibel eller i vores lukkede forum, skal du være opmærksom på, at oplysningerne bliver synlige for andre brugere af MitDecibel.

Vil du ændre dine oplysninger eller framelde tjenester?

Du har altid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig samt gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.

Hvis dine personlige oplysninger ændrer sig (for eksempel din adresse), eller hvis du ikke længere ønsker at bruge en af de services, som du har tilmeldt dig, kan du sende en e-mail til Decibels sekretariatsleder på decibel@decibel.dk eller opdatere dine oplysninger på MitDecibel, såfremt du er medlem af foreningen. Hvis du i øvrigt har spørgsmål til retningslinjerne i vores privatlivspolitik, kan du altid kontakte os.

Websitet ejes og publiceres af:

Decibel – Landsforeningen for børn og unge med høretab

Rygårds Allé 43

2900 Hellerup

Telefon: 23 90 23 16

Email: decibel@decibel.dk