Om Decibel

Du er her: Forside / Om Decibel / Bliv frivillig

Bliv frivillig

Decibel er en forening, der i høj grad er baseret på hjælp fra frivillige. Vi bruger frivillige i mange forskellige sammenhænge. I det nedenstående kan du læse mere om, hvordan vi kan bruge din hjælp:

Som børnepasser på vores arrangementer

Vi afholder mange kurser i løbet af året, hvor vi har brug for at få passet, de børn med høretab, der er med, og deres søskende. Så er du god til at holde styr på tingene – også når det drejer sig om 200 børn i Legoland?! Vi har brug for dig, der har gode ideer til leg og læring, som gerne vil bruge tid sammen med børnene. Vores børnepassere er typisk over 17 år og har ofte også selv et høretab. Vil du være børnepasser, så send en mail til sara@decibel.dk.

Som frivillig på et regionalt arrangement

Vi har regionale arrangementer i alle landets regioner, og her har vi brug for frivillige – både til at arrangere og til det praktiske. De regionale arrangementer er typisk en god blanding af netværk, hygge og en aktivitet. Vil du være frivillig på et regionalt arrangement, eller har en idé til et arrangement i dit lokalområde, så send en mail til: decibel@decibel.dk.

Som bestyrelsesmedlem

Har du lyst til at gøre en forskel for en masse børn med høretab? Har tid og lyst til at bruge tid på bestyrelsesarbejde, så send en mail til Decibels formand Camilla Vang Arffmann på formand@decibel.dk. For at stille op til Decibels bestyrelse skal du skal være forælder til et barn/ung med høretab eller ung med høretab mellem 18-25 år. Decibel har endvidere øremærket to bestyrelsesposter til unge mellem 18 og 25 år, som kan stille op for en et-årig periode ad gangen.

Har du selv en god idé til et stykke frivilligt arbejde, som du kan bidrage med, eller har du en god idé til andet frivilligt arbejde, så hører vi rigtig gerne fra dig. Send en mail til decibel@decibel.dk.