8. maj 2018

Har du lyst til at dele dine AVT erfaringer med en anden familie?

 

Vi søger netop nu frivillige AVT buddies i det 3-årige AVT forløb – måske det er noget for dig og din familie?

Som AVT buddies rådgiver og tilbyder I sparring til familier, som netop har takket ja til et 3-årigt AVT forløb, eller overvejer at takke ja til forløbet. Det kan nemlig være svært at danne sig et præcist billede af, hvad AVT-træningen indebærer, og hvordan den vil påvirke familielivet. Det er derfor en oplagt mulighed at lære om disse ting fra andre familier, som har været i gang med et AVT-forløb i noget tid.

 

Hvad indebærer det at være AVT buddies?
Som AVT buddies vil I være kontaktfamilie for andre familier, som har brug for rådgivning og sparring i fht. AVT træningen. Sparringen tager udgangspunkt i jeres egne erfaringer med AVT, og kan for eksempel omhandle de indledende tanker I som familie har gjort jer i tilvalget af AVT, hvad det kræver at lave AVT derhjemme og hvordan det kan integreret i hverdagen samt hvilke resultater I ser/har set hos jeres barn. Som AVT buddies vil I stå til rådighed for cirka én familie om måneden, som både kan omfatte besøg samt kontakt på telefon og mail, alt efter hvad der passer bedst ind i jeres familieskema. Derudover forventes det også, at I kommer til at bruge lidt tid på læsning af skriftligt materiale og deltagelse i et informationsmøde evt. via Skype, som forberedelse før I bliver matchet med en familie.

For at blive AVT buddies skal I enten være i gang med et AVT forløb eller have afsluttet et AVT forløb enten i forbindelse med Decibels forskningsprojekt eller det 3-årige AVT-forløb på et af de tre AVT centre. Jeres familie kan både være dansktalende og tosprogede, eller være en familie med børn der har andre vanskeligheder end høretabet. I kan altid melde fra igen, eller holde pause undervejs hvis der i perioder er behov for det.

 

I er ikke alene om det
AVT buddies arbejder ikke alene, men får støtte og faglig opbakning fra Decibel. I kan således altid kontakte Decibel ved spørgsmål og behov for vejledning. I vil desuden få udleveret informationsmateriale, som kan bruges i sparringen med familierne og herudover, har I mulighed for at deltage i informationsmøder evt. via Skype.

 

Hvordan vil det foregå?
I tilkendegiver via formularen herunder, at I ønsker at blive AVT buddies. Når vi er lidt længere henne i forløbet, vil I blive kontaktet med henblik på yderligere information om at være AVT buddies og forventningsafstemning. Hvis en familie melder sig, som kunne være et godt match med jer, vil vi i Decibel give deres kontaktinformationer til jer, og bede jer om at tage kontakt til familien.

 

Interesseret i at høre mere om AVT buddies?
Hvis du gerne vil høre lidt mere om ordningen kan du kontakte os her:
Maria Hallstrøm, Dokumentationsmedarbejder i Decibel, mariaha@decibel.dk

Læs mere om det 3-årige AVT-forløb.

Jeg vil gerne være AVT buddy

Indtast venligst efterfølgende oplysninger om dig og dit barn. Oplysningerne bliver brugt af os i Decibel, så vi kan give dig nærmere informationer om forløbet og matche dig med en familie der ønsker en AVT buddy.
  • Går I til AVT nu, eller har I afsluttet et forløb? Kryds af ved den mulighed der passer bedst for jer.
  • Hvis du kender årsagen til dit barns høretab, og vil dele den, kan vi evt. matche dig med en familie der søger andre med samme diagnose. (F.eks. Pendred eller Usher syndrom, CMV osv.)
  • Hvis du taler andre sprog end dansk, må du gerne skrive hvilke. Så kan vi evt. matche dig med andre der taler samme sprog som dig.
  • Hvis dit barn har andre vanskeligheder udover høretab, må du gerne skrive hvilke. Så kan vi evt. matche dig med en familie der søger en familie med erfaring med de vanskeligheder.
  • Giv dit samtykke til hvilke kontaktinformationer Decibel må udlevere til familier der ønsker at komme i kontakt med en AVT buddy. Dine informationer bliver givet direkte til familien, men bliver ikke offentlig tilgængelige. Kryds af ved de kontaktinformationer vi må udlevere:
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.