30. august 2018

DR Ultra søger et barn i alderen 8-14 år som skal have CI, høreapparater eller bahs for første gang

DR Ultra søger børn med høretab til ny tv-udsendelse

Er dit barn 8-14 år og skal have CI, høreapparater eller bahs for første gang?

I Decibel er vi blevet kontaktet af en journalist fra børnekanalen DR Ultra, som gerne vil i kontakt med et barn eller en ung, der skal have CI, bahs eller høreapparater, og som har lyst til at medvirke i serien ”Første gang”.

Serien ’Første gang’ sendes på Ultras website og på youtube. Serien viser helt almindelige danske børn, der skal prøve noget for første gang. Hvert afsnit er mellem 3-5 minutter. Her kan I se første sæsons afsnit: https://www.dr.dk/tv/se/boern/ultra/foerste-gang-tv/-/foerste-gang-loeb-titel-tbc.

Tilrettelæggerne bag programmet vil gerne lave en udsendelse om et barn, som for første gang skal have CI, bahs eller høreapparater, og vil derfor gerne følge barnet i perioden op til ”den første gang” med den nye høreteknologi.

For at medvirke i serien skal dit barn:

–        være mellem 8-14 år

–        stå overfor at skulle have CI, bahs eller høreapparater for første gang

–        være udadvendt og have lyst til at fortælle om sine oplevelser og tanker

Optagelserne finder sted allerede i løbet af de kommende uger, så det skal gerne være et barn, som er langt henne i processen frem mod at modtage de nye høreapparater eller en evt. CI-operation.

I Decibel ved vi, hvor vigtigt det er for børn og unge med høretab at have andre at spejle sig i. Vi synes, at det er en enestående mulighed, hvis udsendelsen både kan blive til gavn for andre børn og unge med høretab i fremtiden og samtidig også kan være med til at sprede viden om høretab ?

Er det noget for jeres familie, må I meget gerne tage kontakt til sekretariatsleder i Decibel Sara Maria Cordtz på sara@decibel.dk eller 23 90 23 16

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Log ind for at skrive en kommentar