Gruppebillede af Decibels nyvalgte bestyrelse på generalforsamlingen 2020

Decibel har fået ny bestyrelse

Valg til bestyrelsen, ændringer i foreningens vedtægter og årets gang i Decibel var nogle af de emner, der var på dagsordenen i søndags, da den årlige generalforsamling løb af stablen i Decibel.

I forbindelse med generalforsamlingen holdt den nyvalgte bestyrelse møde og konstituerede sig, så de forskellige roller blev fordelt.

Decibels bestyrelse består nu af følgende medlemmer: Camilla Vang Arffmann (formand), Terkel Rimmer Hansen (næstformand), Rikke Birkedal (kasserer), Lennart Grantland, Marie Ryager Friisgaard og Pernille Dyg Lerup. Suppleanter er Maria Brogaard og Jesper Bundgaard. Du finder kontaktoplysninger på hele bestyrelsen her.

I forbindelse med generalforsamlingen blev der også sagt stor tak for indsatsen til afgående bestyrelsesmedlemmer Andrijana Brinch, Tanja Degenkolw, Stella Dyrberg og Birgitte Koch Jørgensen.

Camilla Arffmann, ny formand for Decibels bestyrelse, arbejder til daglig som community manager hos Hiveonline og er mor til Max på 7 år, som bruger høreapparater. Camilla glæder sig til at trække i arbejdstøjet:

“Jeg har siddet i bestyrelsen siden 2018 og er stolt over det arbejde, Decibel gør for børn og unge med høretab. Som ny formand glæder jeg mig især til at arbejde videre for, at endnu flere af Decibels medlemmer får mulighed for at deltage i netværksarrangementer og andre aktiviteter, og til at arbejde for, at det 3-årige AVT-forløb bliver et permanent tilbud, som også kommer fremtidens børn med høretab til gode.”

På generalforsamlingen blev der desuden foretaget nogle ændringer af foreningens vedtægter, blandt andet har bestyrelsen nu bedre mulighed for at indsupplere nye medlemmer og ret til at re-konstituere sig, hvis en eller flere af bestyrelsesmedlemmerne stopper midt i valgperioden. De opdaterede vedtægter findes her:

Læs formandens beretning om, hvad der har rørt sig i Decibel siden sidste generalforsamling, her: