16. januar 2014

Decibel har afholdt det første infomøde om AVT-projektet

50 professionelle rundt om de børn, der er med i Decibels AVT-projekt på Sjælland var med ved projektets første informationsmøde, som blev afholdt onsdag den 15. januar. Formålet med mødet var at give deltagerne dels et indblik i projektet og dets formål, mål og baggrund, men også at give en ultra kort introduktion til AVT-metoden, og hvordan den kan tage sig ud i praksis. Dette vist via videoklip, hvor audiologopæd viser, hvordan der kan trænes udfra de konkrete mål, der er fastlagt for barnet – på lang sigt og på kort sigt. Der blev desuden vist et eksempel på, hvordan en plan for en session kan se ud med mål, aktivitet/procedure, strategier, ideer til hjemmet og evaluering/næste mål.
Lone Percy-Smith og Jane Lignel Jovassen, der er tilknyttet projektet som audiologopæder var oplægsholdere på dagen og fremhævede begge vigtigheden af, at familierne i projektet har et godt samarbejde med hjemkommunen, da projektet ikke erstatter det gode arbejde, der iøvrigt bliver gjort lokalt – herunder den konsultative bistand i daginstitutionerne.

Den 12. marts i år vil der blive afholdt et tilsvarende møde på Audiologisk klinik i Århus for de professionelle, der arbejder med de 10 børn, der er med i projektet i Jylland

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Log ind for at skrive en kommentar