1. juli 2016

Børnehørekursus 2016

Årets Børnehørekursus er nu i fuld gang på Frijsenborg Efterskole. 66 børn og unge fra hele Danmark deltager i en uge hvor der er fokus på venskab, netværk, ny viden og spændende aktiviteter. Hver formiddag er der undervisning i hørerelaterede emner. Eleverne bliver undervist i støj og støjrelaterede problemer, øret og høresystemet, høreteknik og udstyr, høretaktik, funktionel hørelse og modulet Fra sans til samling – som giver indblik i hvordan hjernen og sanserne fungerer. Om eftermiddagen er der tilvalgsfag som sport, avis og kreativt værksted.

Onsdag aften blev der kæmpet om 1.pladsen i Hammel Bjerg Grand Prix i sæbekassebiler som deltagerne selv havde bygget og pimpet. Torsdag bød blandt andet på udflugt til Randers Klatrepark og i eftermiddag står den på wellness, så alle på Børnehørekurset kan blive klar til aftenens fest.

Børnehørekurset stiler efter at børn og unge, når ugen er omme, tager gode venskaber og en masse ny viden med sig hjem, for viden og netværk gør stærk og giver eleverne mulighed for at finde nye løsninger og stille kvalificerede spørgsmål.

 

Læs mere om betydningen af gode netværk eller søg via Decibel-kortet efter andre familier med børn med høretab at netværke med

 

DSC_0016   DSC_3002   IMG_3134