Du er her: Forside / Aktiviteter
Indlæser Begivenheder
Find Begivenheder

Kommende Begivenheder

Begivenheder Liste Navigation

juli. 2018
Aktivitet logo

11-16 årig CI-bruger? – Kom med til European Friendship Week 2018

Hvert år drager unge CI-brugere på 11-16 år fra hele Europa til Sct. John’s School i Yorkshire, UK. Målet er en uges ungdomslejr arrangeret af den engelske forening The Ear Foundation. Programmet er spækket med sjove aktiviteter og masser af muligheder for at udvikle nye internationale venskaber, møde andre unge med CI og ikke mindst få trænet sit engelsk. Frijsenborg Efterskole arrangerer turen i samarbejde med Høreforeningen og Decibel og sender (…)

22. juli - 28. juli

Church Street

LS23 6DF Boston Spa

september. 2018
Gratis - 1715DKK
Aktivitet logo

Familiekursus for familier med børn med høretab 5-14 år, 2018

Der følger helt særlige udfordringer og omstændigheder med for hele familien, når en familie har et barn med høretab. Høreteknik, sociale relationer, institutioner, auditiv og sproglig stimulering er blot nogle af de områder, familierne skal tackle i hverdagen. Erfarings- og vidensudveksling kan hjælpe familierne med håndtering af alle disse særlige forhold. Hvad får familien ud af at deltage? For forældre Det overordnede formål med kurset er at ruste familierne til at tackle hverdagens små og store udfordringer. Forældrene vil få…

29. september - 30. september

Hotel Legoland

Åstvej 10

7190 Billund

november. 2018
115DKK - 1150DKK
Aktivitet logo

New Nordic Hearing – høreteknologi i praksis

Decibel inviterer til konferencen New Nordic Hearing – høreteknologi i praksis, i Nyborg d.15. November.

Hvordan ved jeg hvilke høretekniske hjælpemidler jeg skal anbefale? Hvem har ansvaret for at udstyret virker? Hvad sker der hvis jeg kobler disse to hjælpemidler sammen? Hvem sikrer at kvaliteten er i orden? Hvordan hører børnene egentlig med deres høreteknologi på og har de overhoved brug for høretekniske hjælpemidler i institutionen og skolen?
Det er blot nogle af de spørgsmål der er dukket op I løbet af Decibels videnscenters aktuelle forskningsprojekt IHEAR – I skole med høretab. Spørgsmål som vi vil udforske sammen med jer, når Decibel inviterer til den årlige konference (…)

15. november kl. 9:00 - 17:20

Hotel Storebælt i Nyborg

Østerøvej 121

5800 Nyborg

juni. 2019
Aktivitet logo

Familiekursus for familier med høretab 0-4 år 2019

Der følger helt særlige udfordringer og omstændigheder med for hele familien, når en familie har et barn med høretab. (…)

14. juni 2019 - 16. juni 2019

Castberggård

Østerskovvej 1

8722 Hedensted

+ Export Events