Du er her: Forside / Aktiviteter
Indlæser Begivenheder

Kommende Begivenheder

Begivenheder Search and Views Navigation

Kommende Begivenheder

marts. 2020

Generalforsamling 2020

Sæt kryds i kalenderen 8. marts, når Decibel holder generalforsamling i Decibel villaen i Hellerup. Bestyrelsen byder på et let traktement og håber at se så mange medlemmer som muligt. Tilmelding til bestyrelsens formand Stella Dyrberg senest d. 4. marts, på formand@decibel.dk. Det er muligt at deltage via videoopkald, hvis du ikke kan møde op på dagen. Husk at medlemmer kan sende forslag til generalforsamlingen. Forslag skal være modtaget senest d. 4. marts ifølge vedtægterne.

8. marts kl. 12:00 - 14:00

juni. 2020

Aktivitet logo

Familiekursus for familier med børn med høretab 0-4 år 2020

Der følger helt særlige udfordringer og omstændigheder med for hele familien, når en familie har et barn med høretab. Dette kursus ruster familierne til at tackle hverdagens små og store udfordringer og er målrettet hele familien og tilrettelagt, så både forældre, søskende og børn med høretab får mest muligt udbytte. Alle familier, der har børn med høretab i alderen 0-4 år, og som har oprettet et familiemedlemskab i Decibel, kan deltage på kurset. (…)

12. juni - 14. juni

Castberggård

Østerskovvej 1

8722 Hedensted

oktober. 2020

Aktivitet logo

Familiekursus for familier med børn med høretab 5-14 år 2020

Der følger helt særlige udfordringer og omstændigheder med for hele familien, når en familie har et barn med høretab. Dette kursus ruster familierne til at tackle hverdagens små og store udfordringer og er målrettet hele familien og tilrettelagt, så både forældre, søskende og børn med høretab får mest muligt udbytte. Alle familier, der har børn med høretab i alderen 5-14 år, og som har oprettet et familiemedlemskab i Decibel, kan deltage på kurset. (…)

3. oktober - 4. oktober

Hotel Legoland

Åstvej 10

7190 Billund

+ Eksporter begivenheder