Du er her: Forside / Aktiviteter
Indlæser Begivenheder
Du er her: forside / Aktiviter / Teencamp for 14 – 17 årige

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Teencamp for 14 – 17 årige

16. marts 2018 - 18. marts 2018

| 500DKK

Er du mellem 14-17 år, har du et høretab, og har du lyst til at være sammen med andre unge med høretab?

Så tag med på Teencamp d. 16.-18. marts 2018 i København. Vi skal ud og klatre i en kæmpe udendørs klatrepark, der bl.a. har Københavns længste svævebane. Vi skal teambuilde og lære hinanden godt at kende, og vi skal høre et oplæg fra en ung med høretab, der kan gøre det nemmere for jer at tackle de udfordringer, der kan være, når man har et høretab. Vi slutter lørdagen af med aftensmad på restaurant, og så skal vi selvfølgelig – traditionen tro – en tur i Tivoli, hvor I får mulighed for at have det sjovt med jeres nye venner.

Vi skal sove på hotellet Cabinn City, som ligger lige ved siden af Tivoli. Skynd dig at tilmelde dig, så du ikke går glip af årets fedeste weekend. Når du har tilmeldt dig, vil du ca. 14 dage før weekenden modtage et deltagerbrev, som fortæller mere om weekenden, og giver dig alle de informationer, som du og dine forældre har brug for.

Vi glæder os til at se dig!

KH Maja og Jesper (frivillige i Decibel)

 

PROGRAM

 

Fredag d. 16. marts

Eftermiddag: Mulighed for fælles togtransport fra Jylland mod Kbh H

Kl. 18.15 – Alle samles på Københavns Hovedbanegård under uret. Herefter går vi i samlet flok over til hotellet Cabinn City, hvor vi tjekker ind, stiller tasker, m.m.

Kl. ca. 19.00 – Vi tager toget ud til Decibels villa i Hellerup, hvor den står på pizza, icebreakers, chips, musik og hygge

Kl. ca. 22.00 – Vi tager toget tilbage til København og til Cabinn City

 

Lørdag d. 17. marts

Kl. 08.00-09.00 – Morgenmad på hotellet

Ca. kl. 09.30 – Vi tager toget ud til Decibels villa

Kl. 10.00-11.30 – Oplæg – ung med høretab

Kl. 11.30-12.30 – Teambuilding-løb: Vi skal ud på et lille løb rundt i området omkring Decibels villa. Ved hjælp af app’en “Mapop” bliver I guidet rundt til forskellige poster og opgaver, som har til formål at give jer mulighed for at lære hinanden godt at kende, diskutere forskellige problemstillinger og reflektere over, hvad det indebærer af gode og mindre gode ting at have et høretab.

Kl. 12.45-13.45 – Frokost i villaen

Kl. 14.15-16.30 – Vi skal en tur til Rødovre i “Go Monkey” klatrepark, der bl.a. har Københavns længste svævebane. Vi skal overskride grænser, blive fysisk udfordret, klatre på flere forskellige baner og have det sjovt sammen ude i naturen.

Kl. 16.30-18.30 – Vi tager tilbage til centrum og spiser aftensmad på restaurant, og herefter går vi i samlet flok over til Tivoli

Kl. 18.30-ca. 23.00 – Tivoli

Kl. 00.00 – Godnat på hotellet

 

Søndag d. 18. marts

Kl. 09.00-10.00 – Morgenmad på hotellet

Kl. 10.00-10.30 – Vi pakker tasker, tjekker ud og går sammen over til Hovedbanegården. Vi siger farvel kl. 10.30 under uret til de unge, der skal afhentes af forældre

Afrejse med tog fra København H mod Jylland – mulighed for fælles transport

 

Mulighed for fælles transport

Der er mulighed for fælles-togtransport fra Jylland mod Københavns Hovedbanegård fredag eftermiddag og retur søndag (IC-tog). Der vil være en voksen fra Decibel med på togturen fra Vejle-København H og retur. Skriv venligst på din tilmelding, hvis du ønsker at deltage i den fælles transport, og hvor du gerne vil stå på toget – så køber vi pladsbilletter, så snart vi ved, hvem der deltager, så vi kan sidde sammen. Husk at du selv skal købe selve togbilletten. Vi sender yderligere information ud med præcise tidspunkter for fællestransporten i et deltagerbrev, som kommer ca. 14 dage før weekenden.

Tilmelding og betaling

Det koster 500 kr. at deltage på Teencamp (dette dækker alle udgifter i løbet af weekenden inkl. forplejning, entréer, overnatning, aktiviteter osv.). Tilmelding og betaling foregår her på decibel.dk med frist 1. marts 2018. Din familie skal have et medlemskab af Decibel, for at du kan deltage i weekenden.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter are no longer available

Detaljer

Start:
16. marts 2018
Slut:
18. marts 2018
Pris:
500DKK

Sted

Decibel villaen
Rygårds Alle 43
2900 Hellerup + Google Maps

Arrangør

Decibel