Du er her: Forside / Aktiviteter
Indlæser Begivenheder
Du er her: forside / Aktiviter / Arrangement for bedsteforældre: Har du et barnebarn med høretab? OBS: Ikke flere ledige pladser! Skriv dig på ventelisten

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Arrangement for bedsteforældre: Har du et barnebarn med høretab? OBS: Ikke flere ledige pladser! Skriv dig på ventelisten

10. april 2018 kl. 17:00 - 20:00

| Gratis

Venteliste

Udfyld venligst formularen hvis du ønsker at komme på venteliste til arrangementet. Vi kontakter dig, hvis der bliver ledige pladser.

Arrangement for bedsteforældre til børnebørn med høretab
Tirsdag d. 10. april 2018 kl. 17-20 i Decibel Villaen, Rygårds allé 43 i Hellerup

Når et barn får konstateret et høretab, påvirker det alle i familien – også bedsteforældrene.  Som bedsteforældre til et barnebarn med høretab er der flere muligheder for at hjælpe og støtte barnebarn, forældre og evt. søskende.  I Decibel vil vi gerne sætte fokus på den store ressource, bedsteforældrene udgør for børn med høretab. Derfor inviterer Decibel til et arrangement, hvor bedsteforældre kan mødes og høre om ny forskning inden for høretab hos børn, få indblik i en forældre-historie samt diskutere de muligheder og udfordringer, man kan opleve som bedsteforælder til et barnebarn med høretab.

Program:

  • Velkomst m. kaffe og te
  • Intro til Decibel og præsentation v/Karen og Susanne, bedsteforældre, samt Ingibjörg, medlem af Decibels bestyrelse
  • Aktuel forskning – bliv klogere på den nyeste viden om børn med høretab v/Audiologopæd, ph.d. Lone Percy-Smith, forskningsleder i Decibels Videnscenter
  • Sandwich – mulighed for netværk med andre bedsteforældre med børnebørn i samme aldersgruppe
  • Forælder-historie: Èt af Decibels medlemmer fortæller om være forælder til et barn med høretab
  • Gruppediskussioner om bedsteforælder-rollen
  • Diskussion – afrunding og farvel

Arrangementet er gratis og åbent for alle bedsteforældre til børnebørn med høretab. Nære pårørende, der ikke er bedsteforældre, er også velkomne. Det afholdes af to frivillige bedstemødre i samarbejde med Decibels sekretariat og bestyrelse.

Tilmelding sker her på siden ved at lægge en billet i kurven og indtaste deltageroplysninger. Du behøver kun lægge én billet i kurven, selvom du tilmelder 2 personer. Du kan max tilmelde 2 personer ad gangen. Tilmeldingsfristen er 1. april 2018.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter are no longer available

Detaljer

Dato:
10. april 2018
Tidspunkt:
17:00 - 20:00
Pris:
Gratis

Sted

Decibel villaen
Rygårds Alle 43
2900 Hellerup + Google Maps

Arrangør

Decibel