Du er her: Forside / Aktiviteter
Indlæser Begivenheder
Du er her: forside / Aktiviter / Arrangement for bedsteforældre i Nordjylland: Har du et barnebarn med høretab?

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Arrangement for bedsteforældre i Nordjylland: Har du et barnebarn med høretab?

23. oktober 2018 kl. 17:30 - 20:30

| Gratis

(N.b. bedsteforældre på Fyn og omegn; vi arbejder på et arrangement i Odense i november).

Når et barn får konstateret et høretab, påvirker det alle i familien – også bedsteforældrene.  Som bedsteforældre til et barnebarn med høretab er der flere muligheder for at hjælpe og støtte barnebarn, forældre og evt. søskende.  I Decibel vil vi gerne sætte fokus på den store ressource, bedsteforældrene udgør for børn med høretab. Derfor inviterer Decibel til et arrangement, hvor bedsteforældre kan mødes og høre om ny forskning inden for høretab hos børn, få indblik i en forældre-historie samt diskutere de muligheder og udfordringer, man kan opleve som bedsteforælder til et barnebarn med høretab.

Program:

  • Velkomst m. kaffe og te
  • Intro til Decibel og præsentation v/ frivillige arrangører og et medlem af Decibels bestyrelse
  • Aktuel forskning – bliv klogere på den nyeste viden om børn med høretab v/Audiologopæd, ph.d. Lone Percy-Smith, forskningsleder i Decibels Videnscenter
  • Sandwich – mulighed for netværk med andre bedsteforældre med børnebørn i samme aldersgruppe
  • Forælder-historie: Pernille Dyg Lerup og Lars Lerup, familiemedlemmer af Decibel,  fortæller om være forælder til et barn med høretab
  • Gruppediskussioner om bedsteforælder-rollen
  • Diskussion – afrunding og farvel

Arrangementet er gratis og åbent for alle bedsteforældre til børnebørn med høretab. Nære pårørende, der ikke er bedsteforældre, er også velkomne. Dette arrangement er det tredje i rækken af arrangementer for bedsteforældre i år. Arrangement-rækken er iværksat af to frivillige bedstemødre i samarbejde med Decibels sekretariat og bestyrelse. Denne gang er det Pernille Dyg Lerup, et forældremedlem i Decibel, der står for arrangementet.

Tilmelding sker her på siden ved at lægge en billet i kurven og indtaste deltageroplysninger. Du behøver kun lægge én billet i kurven, selvom du tilmelder 2 personer. Du kan max tilmelde 2 personer ad gangen. Tilmeldingsfristen er 17. oktober 2018. Det er begrænset antal pladser.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Bedsteforældrearrangement i Nordjylland 2018
0,00 DKK
Ubegrænset

Detaljer

Dato:
23. oktober 2018
Tidspunkt:
17:30 - 20:30
Pris:
Gratis

Sted

Bavnebakkeskolen
Bavnebakken 105
9530 Støvring + Google Maps

Arrangør

Decibel